“Számtalanszor elgondolkoztam, hogy ha Te mindazon nehéz eseményeket nem élted volna át (és túl), akkor mindezen erőből, tapasztalásokból, tanácsokból nem részesülhettünk volna. Ezáltal a mi életünket gazdagítod, miközben végig mentél olyan dolgokon, amit senki sem kívánna másnak.”

– Bíró- Szigeti Szilvia

 
IMG_7700.JPG
 

Már általános iskolában is vezető voltam, mindegy, hogy szavalni kellett az évzárón, vagy táncos koreográfiát tanítani a barátnőknek egy iskolai ünnepségre.

 10 évesen volt egy saját rádióm amit „APPLE Radio” névre kereszteltem, és iskola után a szobámban, diktafonnal vettem fel a rádióadásokat. Interjúkat csináltam és párbeszédeket folytattam, úgy, hogy minden szerepet és szereplőt én játszottam. Ezeket a rádióadásokat soha senkinek nem mutattam meg, de kétségtelen, hogy megtanultam beszélni úgy, hogy ne lehessen zavarba hozni.

A szüleim válásakor sok vitát hallgattam végig, és sajnos a környezetemben is sok tönkrement kapcsolatot láttam, ezek minden negatív hatásával együtt. Már akkor tudtam, hogy én soha semmilyen férfitól nem akarok függeni, és kizárólag olyan érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék, amit nem érdek motivál.

Emlékszem a nagymamámra, amikor újra férjhez ment. Nagyon szegény sorban nőtt fel, és élvezte, hogy az új férj a tenyerén hordozta, ami érthető volt. De ennek nagy ára volt, amit már gyerekként is láttam. Minden a „papa” körül forgott. Mi, az unokák sosem lehettünk elsők. Ha tévét nézett, és mi ott voltunk nyáron, csöndben kellett lennünk, hogy ne zavarjuk őt. Mert Ő az úr a háznál.

Akkor kristályosodott ki bennem, hogy én nem tudnék egy olyan kapcsolatban élni, ahol megmondják, mit mikor és hogyan kell csináljak, és meg kell kérdeznem, vehetek e egy új pár cipőt magamnak.

Ezzel az elhatározással kerültem be 18 évesen az éjszakai életbe, és a felnőtt szórakoztatásba. Sokan emiatt egyből beraktak egy skatulyába, és mindent megtettek, hogy abból ne is jöhessek ki.

 Küzdöttem a depresszióval, közben elvesztettem apámat és elvesztettem a keresztanyámat is, aki a példaképem volt, mert már kislányként olyan határozott, tudatos, önbizalommal teli és befolyásos szerettem volna lenni, mint Ő. Azt kérte a végrendeletében, vegyem át a BT-jét, mert tudja, hogy majd biztosan kezdek vele valamit és bízik bennem.

Éreztem, hogy annyira meg kell keményítenem saját magam, hogy elhiggyem, csak az számít, amit én gondolok magamról. Hogy ki kell iktatni minden zavaró tényezőt, mert különben annyira tönkre tesznek, hogy meg fogok bénulni, és nem tudok majd haladni a céljaim felé. Hogy az életem múlik az önmagamba vettet hitemen.

 Az út persze nagyon hosszú volt idáig, és sokszor kellett újra és újra felállnom a padlóról. Volt idegösszeomlásom, éltem antidepresszánsokon, voltam pánik rohamos, és súlyos beteg, amiről csak utólag derült ki, hogy akár nagyon rossz vége is lehetett volna.

Pirner Alma

 Már gyerekkoromban is arra vágytam, hogy valami olyan dolgot tegyek, olyan dologgal foglalkozzak, ami segít más nőkön. Támasz szerettem volna lenni másoknak, mert nekem sosem volt és tudtam milyen fontos ez.

19 éve foglalkozom előadó-művészettel, 16 éve pedig nők oktatásával. 21 éves voltam, amikor megalapítottam az első cégemet és táncstúdiómat. Azóta több ezer nőnek segítettem kiteljesedni a női szerepeikben.

Rengeteg tapasztalatot szereztem, és persze folyamatosan fejlesztettem magamat, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni. Ez a fejlődés a mai napig tart, a legnagyobb sikereimet a tanulás terén nemrég értem el és messze még a vége.

Olyan módszereket dolgoztam ki, melyek segítségével bármely nő képes sikeres, boldog, harmonikus életet élni, és elérni a teljességet.

Kizárólag olyan dolgokat tanítok, amiben mély tapasztalásom van. Most már azt mondom, ha visszatekintek, szerencse, hogy ennyi tapasztalatot szereztem. Jókat és rosszakat. Volt keserves szakítás, megcsalás, megaláztatás, a munkámban is teljesen újra kellett pozícionálnom magamat. Mára viszont eljutottam oda, hogy boldog házasságban élek a férjemmel, van egy gyönyörű kisfiam és egy olyan harmonikus és szabad életem, amiről mindig is álmodtam.

Mivel minden Nő egyedi, a módszereim is személyre szabottak. Online tréningjeimmel, egyéni tanácsadásaimmal és személyes workshopjaimmal nyújtok segítséget és támogatást a fejlődni vágyóknak.  

Olyan nőkkel szeretnék csak foglalkozni, akik hajlandóak hosszú távon is beletenni az energiát a fejlődésükbe. Akikben buzog a tettvágy, és nyitottak a cselekvésre. Siker és eredményorientált ember lévén fontos, hogy mérhető legyen, honnan hová jutottunk, hiszen a saját sikeremet a hozzám forduló nők sikerén tudom lemérni. 

Sokszor én vagyok a hangjuk, a ki nem mondott szavaik. Védem és segítem őket, hogy egy nap mikor már megtehetik, majd ők is segíthessenek másoknak.

Rólam mondták

 

„Huszonévesen egy havi fizetéssel a zsebemben és egy nagy zöldtúrazsákkal a hátamon vonattal költöztem a nagyvárosba. Szerettem volna bizonyítani, hogy képes vagyok felépíteni egy életet és megállok a saját lábamon. Otthonról útravalónak keserű emlékeket és gáncsoló mondatokat kaptam. Az első időkben, hogy fent tartsam magam három helyen is vállaltam munkát, napkeltétől napnyugtáig a hét minden napján robotoltam.

Bár a főállásomból nem kaptam fizetést vidéki naiv kislányként elhittem a munkáltatónak, hogy ez egy átmeneti dolog. Egy időben azzal, hogy világossá vált számomra, hogy ez átverés az is kiderült, hogy a párom is hazudik és meglop engem. Összetört naivaként a helyemet kerestem a világban, amikor belépett az életembe Alma. Vezércsillagomnak választottam őt, akit követhetek.

Segített felállnom a mélypontról, segített összeszedni az önbizalmamat, segített életmódot váltani, melynek során leadtam 12kg-ot. Ma már egy erős és nő vagyok, akinek céljai vannak, tudom, hogy ki vagyok és, hogy mit akarok és azt is tudom, hogy mindezt elfogom érni, ha pedig elakadok akkor bármikor bizalommal fordulhatok az én vezércsillagomhoz útmutatásért. Most éppen a vállalkozásom építésén dolgozunk együtt és egy karnyújtásnyira van tőlem az az élet, amiért anno elindultam egy hátizsákkal a hátamon.”

- Kovács Zsuzsanna (egyéni mentorált)

Pirner Alma: aki több mint egy inspiráló tréner, több mint egy igazi nő, több mint egy anya és feleség, több mint egy vállalkozó.

De ki is Ő valójában? Röviden összefoglalva: egy Angyal. 

Bővebben kifejtve: aki a küldetését és a céljait komolyan veszi. Minden tevékenységét és termékét úgy alakítja ki, hogy segítse a nőiesség átélését, a harmonikus párkapcsolat kialakítását, ráadásul úgy, hogy anyaként és dolgozó nőként is mindez elérhető és megvalósítható legyen.

 A legmagasabb szintre helyezi mind az emberi, mind a szakmai színvonalat, bármiről is legyen szó: tananyagról, edzésről, előadásról, workshopról, coachingról vagy termékről.

 Alma komplexen nézi és kezeli a nőket. Számára mindenki egyéniség és kész egyéni megoldásokat is javasolni. Mellette csak töltődni lehet. Amit kínál, minden rendkívül hatékonyan működik…és igen, amit ígér, az fog történni. Ha bikini formát 3 hónap alatt, akkor meglesz. 

Tudja mennyire fontos a testi forma mellett a lélek is. Sokat foglalkozik azzal, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus legyen az a nő, aki hozzá fordul.  Olyan inspiráló erővel adja át a tudását, hogy mellette még az önbizalom is szikla szilárddá válik – mely nem csak kívül látszik, hanem belülről fakad. Alma tudja, hogy miként kell megalapozni a harmonikus életvitelt, mely mindennek az alapja. Ha egyszer találkozol vele személyesen vagy online formában egy termékével, akkor megérted és átérzed majd a fenti sorokat. Teljes szívvel ajánlom Őt. “

- Bíró - Szigeti Szilvia (egyéni mentorált)

“Ha egy mondatba sűrítve kellene összegeznem a tapasztalataimat, akkor az ekképpen hangzana:
Megnyugtató érzés az a tudat, hogy van Valaki, aki, ha megbotlok - és legyen szó az életem bármely területéről - ítélkezés nélkül azonnal ott terem és felkarol!”

 - Kereki Enikő (egyéni mentorált)

 

Pirner Almával életemben először úgy találkoztam, hogy koreográfusa volt egy filmnek, amiben én is játszottam. Élénken emlékszem arra a hatásra, amit tett rám… Nem csak a bombanőség nyűgözött le, hanem a humora és az az eredetiség is ami a lényéből áradt. Megszeretni egy pillanat műve volt. 

 Ez a találkozás hosszú évekkel ezelőtt történt, rengeteg dolog változott azóta az életemben és körülöttem, de Ő azóta is az egyik legfontosabb viszonyítási alap, ami a mindenkori testi-lelki egyensúlyomat illeti. Fixen időről-időre Almához fordulok segítségért és tanácsért, ha elakadok.

Legutóbb végig csináltam vele (vagy ő velem?) egy 3 hónapos Bikini Body Challenge programot, amiben új lendületre kaptam a mozgás és a diéta terén is. Én mindig mindent megunok egy idő után, de egyedül ő képes rá, hogy felrázzon és inspiráljon, új utat mutasson.

Ebben különbözik Ő minden más bombanőtől, coach-tól vagy trénertől, hogy önazonosságának ereje és kiegyensúlyozott aurája párosul egy elképesztően vicces és közben tekintélyt parancsoló személyiséggel. Rengeteget lehet vele nevetni, de bizonyos kérdésekben nem ismer tréfát, ha az ember változni és változtatni akar magán illetve a hibás élet beidegződésein.

- Pálmai Anna, színművésznő

Díjaim:

 

2019. május 11. - “Fel a Kilátóba!” lépcsőfutó verseny I. helyezett 20 – 44 év közötti kategóriában
2012 Stevie Awards for Women in Business Company of the Year – Consumer Products or Services
2006-2007. – Miss Nude Canada International Egzotikus tánc Világbajnokság I. helyezett
Az Év Előadóművésze különdíj
A legeredetibb jelmez különdíj
Média Istennő különdíj

“Megnyugtató érzés az a tudat, hogy van valaki, aki, ha megbotlok ítélkezés nélkül azonnal ott terem és felkarol!”

-Bíró-Szigeti Szilvia