Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet és teljesedj ki nőként?

Tudom, hogy milyen nehéz helytállni anyaként, nőként, feleségként, vállalkozóként – és mindezt egyszerre. Tudom, hogy szeretnél kiteljesedni nőként, ám minden nő teljesen egyedi, személyre szabott segítséget igényel.

Arra tettem fel az életemet, hogy megadhassam ezt a személyre szabott segítséget azoknak a nőknek, akik szeretnének kiteljesedni az életük minden területén.

 A konzultációról menetéről röviden

A konzultációk egy általános LIFE coachinggal kezdődnek, ahogy feltérképezzük az életed területeit. Fontos, hogy tudjuk, honnan indulunk.

A pontos célkitűzés utána jöhet a stratégia megtervezése, lépésről lépésre, időkorláttal, „mérőszámokkal”, és napi/heti/havi feladatokkal, ami a célok elérésének alapfeltétele.

stil-WDNRd72gF4s-unsplash.jpg
 
Pirner Alma

Egyéni tanácsadás és mentorálás

Az első alkalommal lehetőség van egy 1 órás konzultáció igénylésére, ahol egy általános elbeszélgetésen megismerkedünk, és javaslatot teszek egy tematikára, hogyan tudnánk a leghatékonyabban együtt dolgozni.

4 vagy 6 alkalmas csomagok közül választhatsz. A csomagok részleteiért érdeklődj emailben.

 
 

Szakterületeim

 

Harmonikus párkapcsolat           

Hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú távon a kapcsolatodban? Mit csinálj, ha gondok vannak a szexuális életetekkel, és szeretnél rajta javítani? Ha nincs időtök egymásra, ha elhidegültetek? Vagy egyszerűen, ha most minden jó, de mégis szeretnétek 5 év múlva is ugyanígy érezni? Ki akartok törni néha az Apuka-Anyuka szerepből?

Nőiesség coaching

 Nagyon sok nő nem meri megélni nőiességét, vagy éppen már tönkretették az önbecsülését. Sokaknak az okoz gondot, hogy nagyon nehéz úgy karriert építeni, hogy közben feleségek és/vagy anyák is lehessenek. A nőiesség coaching során feltérképezzük az akadályokat és megoldást találunk rá, hogy minden női szerepedben ki tudj teljesedni. Van, akinek teljesen az alapoktól kell építkezni, mert sajnos nincs hozott családi minta. De így sem lehetetlen a siker! Éld meg a nőiességedet egy magasabb szinten és élvezd ki minden apró részletét a női létnek!

 

Vállalkozz bátran!

 

21 évesen alapítottam az első cégemet, és ellentétben azzal, amit az üzleti életben oly sokszor tanácsolnak, hogy ne menj olyan úton, amit más még nem taposott ki, én az ismeretlen utat választottam. Nem bántam meg. Felépíteni a nulláról egy vállalkozást, és jelen lenni minden egyes lépésnél hatalmas öröm és sikerélmény. Találd meg Te is azt a hivatást, ami már nem munka többé, mert olyan szenvedélyes tűz lobog benned iránta, ami kiolthatatlan. Segítek neked elindulni az úton, és megtervezni a stratégiát lépésről lépésre

Anya vagyok – NŐ vagyok!

 

A gyermekáldás a legnagyobb öröm az életünkben, és egyúttal a legnagyobb kihívás is. Egy gyermek nagyon sok energiát igényel, és ha még a munka és a háztartás terhe is ránk hárul, nagyon nehéz nőnek és szexi feleségnek maradni. De szerencsére nem lehetetlen! Fordulj hozzám bátran, ha Te is szeretnél életerőtől kicsattanó, magabiztos és szexi anyuka lenni! Az időmenedzsment mindennél fontosabb! Tanuld meg, hogyan maximalizálhatod a 24 órát! Hogyan lehet prioritizálni, csoportosítani, delegálni és zsonglőrködni a női szerepeid között.

 

 

Woman Power

Az ÉLETED múlik az önbizalmadon! Sajnos nagyon kevesünknek adatik meg, hogy megfelelő önbizalommal rendelkezzünk, ami kulcsa a magabiztosságnak és a sikeres életnek. Van, akinek a környezet, családi hozott minták, vagy éppen a párkapcsolata szól közbe, és emiatt sajnos úgy érzi, egyet lép előre, és kettőt hátra, kihatással van az önbizalomhiány az egész életére. Ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást, és kihozd magadból, ami benned van! Az önbizalom fejleszthető, ha minden nap teszel érte! Mindenhez önbizalom kell az életben, acélosítsd meg hát a hitedet magadban, és érd el, amit csak akarsz. Életed legjobb befektetése lesz, amit soha, senki nem vehet el tőled!

My Body Balance

Igényeidre, szükségleteidre és céljaidra  szabott étrend a hosszú távú sikerért. A szép és egészséges test 70%- a a táplálkozáson és 30%-ban a mozgáson múlik. Elengedhetetlen, hogy megfelelően táplálkozzunk, és odafigyeljünk az életmódunkra, ez ugyanis nem csak testünkön, de az arcunkon is meglátszik, és kihat egész életünkre. Segítek Neked egy olyan életmódot kialakítani, ami figyelembe veszi az életviteledet és teljesen személyre szabott. Hosszú távon is működik, tartható, és nem csak az alakod lesz gyönyörű, de energikus, életerős nővé is válsz tőle.  Felejtsd el a fogyókúrákat, én egy életen át tartható megoldást adok, önsanyargatás nélkül.

Csomagok


START

Neked való, ha: nem tudod, mit akarsz, merre indulj, vagy teljesen az elején vagy még a folyamatnak, és csak gondolatfoszlányok vannak azzal kapcsolatosan, hogy mit szeretnél

Mi van benne a csomagban?

  • 4x1 óra vagy 6x1 óra konzultáció személyesen, vagy Skype-on

  • A találkozók között utókövetés, 2 találkozó között maximum 2 e-mail váltással, ahol átnézem a feladatokat, megbeszélteket, és reagálok rá, hogy intenzíven tudj haladni.

  • Ajándék online tréning 10.000Ft értékben az Absolutely Woman online tréningjei közül

  •  Absolutely Woman Club tag vagy? Érdeklődj a kedvezményes ajánlatért!


 ÚJRATERVEZÉS

Neked való, ha: benne vagy egy folyamatban már jó ideje, de elbizonytalanodtál, merre kellene menned, hogyan tovább. Új irányokat keresel, vagy újra szeretnéd tervezni az aktuális helyzetet.

Mi van benne a csomagban?

  • 4x1 óra vagy 6x1 óra konzultáció személyesen, vagy Skype-on

  • A találkozók között utókövetés, 2 találkozó között maximum 2 e-mail váltással, ahol átnézem a feladatokat, megbeszélteket, és reagálok rá, hogy intenzíven tudj haladni.

  • Ajándék online tréning 30.000Ft értékben az Absolutely Woman online tréningjei közül

 Absolutely Woman Club tag vagy? Érdeklődj a kedvezményes ajánlatért!


INTENSE 

Neked való, ha: meg tudsz egyedül is valósítani mindent, és szeretnél egy nagyon intenzív napot eltölteni velem, amikor megtervezünk és kitisztázunk mindent, a megvalósítás pedig már a Te kezedben van.

Mi van benne a csomagban?

6 óra konzultáció ebéddel és irodabérlettel a nyugodt körülmények biztosítása miatt.

Absolutely Woman Club tag vagy? Érdeklődj a kedvezményes ajánlatért!