_MG_1999_fekvő tájolás.jpg

Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet és teljesedj ki nőként?

Pirner Alma

Pirner Alma vagyok, nőiesség tanácsadó és mentor. Az Absolutely Woman online közösség alapítója

Számomra a legfontosabb dolog a szabadság és már 22 éves korom óta vezetem a saját vállalkozásaimat. 16 éve foglalkozom a női kiteljesedéssel, edzőként, táncoktatóként és nőiesség mentorként is.

Alkalmazott táplálkozástudományi nagykövetként segítek egy olyan életmódot kialakítani, mely egészségközpontú és valóban egy életen át tartható. A boldog és kiegyensúlyozott családot az egyik legfőbb értéknek tartom az életben, ezért párkapcsolati és házassági tanácsadóként is támogatom a nőket, hogy hosszú távon is boldogok tudjanak lenni a női szerepeikben.

 
Pirner Alma

Készen állsz a változásra?

Küldetésem, hogy hozzásegítsem azokat a nőket a kiteljesedéshez, akik nyitottak a fejlődésre és egy minőségibb életre vágynak.

A közösségi média oldalaimon segítséget és iránymutatást adok nekik, hozzájárulva ahhoz, hogy képesek legyenek összehangolni a főbb női szerepeket.

 

“Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Megbízható, pontos, alapos és inspiráló – vagyis magával ragadó!”

- Szily Nóra újságíró

Azért is szeretem Alma óráit – akár rúdtáncot, nyújtást, illetve másfajta tréninget tart –, mert úgy tud egyszerre személyre szabottan figyelni mindenkire, hogy közben egy közös foglalkozásnak lehetek a részese. Ismeri a sport lényegét és a testfejlesztés szépségét, így hihetetlen gyors fejlődést és sikerélményt lehet elérni nála. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése mellett mindezt jó hangulatú légkörben teheti, könnyedén.

Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus

„Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló.”

- Kovács Orsolya nemzetközi stílustanácsadó - YURKOV